Ugrás a fő tartalomra

Biciklikerék

Arra gondoltam, hogy vajon mire is lehet használni a biciklik kerekeit, persze azon kívül, ami az eredeti rendeltetésük. Hát meglepően elég sok mindenre. Most ezekből szeretnék megmutatni nektek néhányat.

szélkerék

tükör

óra

kertben


ólomüveggel

csillár

edénytartó


lámpabúra

forgó tálca

asztalka

tükörkeret, falikép

mennyezeti lámpa, mécsesekkel kiegészítve



Forrásokat a képekre kattintva találjátok.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Esővízgyűjtő - csináld magad

A víz óriási kincs. Ennek megfelelően az esővíz hasznosítása a mai világban szinte elengedhetetlen, főleg kertes házaknál. Sokféle módja lehet, hogyan gyűjtsük. Most az egyiket szeretném megosztani veletek, melyet Kathy C. blogján találtam. A folyamatot lépésről lépésre megtaláljátok itt . Forrás fent jelölve.

Kreatív lépcsőkorlát

Íme egy kreatív lépcsőkorlát. A közbenső elemek helyett itt kötél van, melyet kampók és horgok segítségével rögzítettek, illetve feszítettek ki. Ötletes és jól is néz ki. Forrást a képre kattintva találjátok.

Farsangi jelmez - dinoszaurusz

Bár még csak január van és épp, hogy leszedésre került a karácsonyfa (nálunk ez csak a hétvégén történik meg), de akinek kicsi gyermeke van, az máris a farsangon gondolkodik. Nemhiába, a gyerekek mellett nem lehet unatkozni. Egyik projektet követi a másik. Ez nálunk sincs másként, kivéve, hogy egyenlőre úgy néz ki, hogy a jelmez nem változik. A fiam idén is dinoszaurusz szeretne lenni. Mondhatni hagyományőrző... :-)