Ugrás a fő tartalomra

Ötletek gyerekekkel

Gyerekekkel közös programot, tervezhetünk előre is a nyári szünetre. Összeállíthatunk egy listát, mi mindent lenne jó velük együtt csinálni, mihez lenne kedvük, melyet ők és mi is élvezünk. Nem feltétlen kell óriási, költséges dologra gondolnunk. 
Olyanokat is beleírhatunk, hogy például süssünk együtt palacsintát vagy gofrit, rakjunk tábortüzet este, horgásszunk - ezt lehet otthon is, lavórban pálcákkal -, kiránduljunk, bowling a kertben - mondjuk flakonokkal és labdával. 
Ötleteinket egy táblára, vagy egy nagy papírra feljegyezzük, melyet az előszobába, vagy a konyhába kirakunk. Kedvünkre válogathatunk és kipipáljuk azt, ami megvolt a nyáron. Persze, ha lehet fényképeket, készítünk, melyet később visszanézhetünk, így örökítve meg ezeket a gyönyörű pillanatokat. Kellemes időtöltést kívánok.








Forrást a képre kattintva találjátok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Esővízgyűjtő - csináld magad

A víz óriási kincs. Ennek megfelelően az esővíz hasznosítása a mai világban szinte elengedhetetlen, főleg kertes házaknál. Sokféle módja lehet, hogyan gyűjtsük. Most az egyiket szeretném megosztani veletek, melyet Kathy C. blogján találtam. A folyamatot lépésről lépésre megtaláljátok itt . Forrás fent jelölve.

Kreatív lépcsőkorlát

Íme egy kreatív lépcsőkorlát. A közbenső elemek helyett itt kötél van, melyet kampók és horgok segítségével rögzítettek, illetve feszítettek ki. Ötletes és jól is néz ki. Forrást a képre kattintva találjátok.

Zsalugáter, mi minden készülhet belőle

Azt vettem észre, hogy a zsalugátert ismét egyre több helyen használják, mondhatni reneszánszát éli. Aki mégsem a megszokott módon szeretné használni, annak íme néhány ötlet. előszoba fogas fejtámla, fali dekoráció dohányzó asztal polctartó fejtámla kerítés  könyvespolc kis szekrény üzenőfal kerti pad szekrény magazin tároló szék pad kép rendszerező nyíló ajtó konyhasziget virágosláda falburkolat virágtartó asztal házi üzenőfal ágyvég akasztós szekrény asztal Forrásokat a képekre kattintva találjátok.