Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus, 2012

Szexi felső pólóból varrás nélkül

Íme ez az egyszerű, ám szexi darab, mely kb. 5 perc alatt, készül el. Az elkészítéséhez nem kell más, csak egy póló és olló, varrnod nem kell. A folyamat igen egyszerű, melyet megtaláltok itt .

Átlós fonat

Hosszú hajjal rendelkezők figyeljenek. Most egész egyszerűen csak egy hajfonást szeretnék mutatni nektek. Íme képekben, szinte lépésről lépésre.

VHS tokból dekoratív fali tároló

Ha van, akinek még akad otthon, családjánál, vagy ismerőseinél régi VHS tok, akkor, íme egy ötlet, hogy is lehet belőle dekoratív fali tároló. Nem kell más hozzá csak a tok, egy családi kép és a felfogatáshoz szükséges 2 csavar, alátét és dűbel.  Igen egyszerű az összeállítása. Helyezd a képet a tok elejére, majd rögzítsd az a falon. Ha nem szeretnéd, hogy a lenyitáskor kiessen belőle a tartalma, akkor az oldalát és az előlapját belül kétoldalú ragasztó és szalag segítségével  össze is kötheted, így az a kinyitáskor csak addig enged, amilyen hosszúra hagytad a szalagot. Jó lehet levelek, borítékok, üdvözlőlapok tárolására.

Mosógép kartondobozból gyerekeknek

Nem tudom, kinél hogy van, de a gyerekeim a mosógép bűvöletében vannak. A fiam kicsi korától kezdve (kizárólag anya felügyelete mellett) indítja el a mosásokat, ami ugyan csak annyiból áll, hogy miután bekészítettem a ruhákat, a mosószódát és az ecetet - esetenként illóolajat is adok hozzá -, Ő megnyomja a start gombot és indulhat is a mosás, de ezt is nagyon élvezi. Na ennek örömére, íme egy - szerintem - remek ötlet, hogyan készíthetünk gyermekünknek mosógépet kartondobozból. Nem kell sok minden hozzá. Egy kartondoboz, egy kis (kiszuperált) műanyag kosár és néhány darab üdítős kupak. Elkészítéséről további képeket itt találtok.

Ujjatlan póló egybevarrt melltartó résszel

Íme egy újabb csináld magad darab. Hogyan készíthetünk ujjatlan pólót nyárra, megspékelve a melltartó részel? Egyszerűen. A leírást képekkel illusztrálva megtaláljátok itt . Forrás fent jelölve, valamint a képre kattintva találjátok.

Papírgurigából madáretető

A The Mofatt Girls blogján találtam, ezt a remek kis ötletet, hogy, hogyan is lehetne a toalett papír gurigáját tovább hasznosítani. Az ötlet pedig nem más, mint madáretető készítése. Bár még csak most kezdődött el az augusztus, mégis szeretném, ezt kis bejegyzést figyelmetekbe ajánlani. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem jobb néhány dologra előre gondolni, hogy amikor eljön az ideje, ne kelljen kapkodni. Most például már azt tervezem, hogy mi és hogy kerüljön majd tavasszal a kertbe, pedig most még csak a lakást tesszük rendbe, hogy költözni tudjunk az ősszel. Forrás fent jelölve, valamint a képre kattintva találjátok.